На основание чл. 6, ал. 1, т. 3 от Статута

...
На основание чл. 6, ал. 1, т. 3 от Статута
Коментари Харесай

Покана за Общо събрание на МО Франция

На съображение член 6, алинея 1, т. 3 от Статута за организацията и активността на локалните организации, във връзĸa c член 13, т.1, 3 и 4 от Устава, привиквам Общо заседание на локалната организация на Политическа партия „ ДВИЖЕНИЕ ДА БЪЛГАРИЯ “ във Франция, на 19.12.2022 (понеделник) в 19:00 часа (CET) посредством платформата Гугъл Meet на следния линк , при следния дневен ред:
Обсъждане на съществени насоки за активността на организациятаОбсъждане на настоящата политическа обстановкаДопълване състава на Изпълнителния съвет  на локалната организацияРазни
Регистрацията на членовете за събранието ще стартира в 18:45 часа (CET) в деня на събранието. Члeнoвeтe ce лeгитимиpaт c дoĸyмeнт зa caмoличнocт.

Ако са се записали по-малко от половината от членовете на Политическа партия „ ДВИЖЕНИЕ ДА БЪЛГАРИЯ “ във Франция, събранието ще се организира в 20:00 часа (CET), същия ден, на същото място и при същия дневен ред.

Каня всички членове на локалната организация на Политическа партия „ Движение ДА България ” във Франция да вземат присъединяване в работата на Общото заседание.

Боян Караджов, Председател на локалната организация на Политическа партия „ Движение Да България “ във Франция
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР