На онлайн търга Bring a Trailer , бе продаден миниатюрен

...
На онлайн търга Bring a Trailer , бе продаден миниатюрен
Коментари Харесай

48-годишното полско Fiat-че на Том Ханкс беше продадено за рекордна сума

На онлайн търга Bring a Trailer, бе продаден дребен полски Fiat 126p от ​​1974 година, благосъстоятелност на известния холивудски артист Том Ханкс. Ексклузивното мини бе квалифицирано от поданици на полския град Биелско-Бяла. В резултат на модификациите компактният автомобил е изцяло възобновен, а интериорът главно модифициран. По време на търга за въпросния Fiat 126p беше платена сумата от 83 500 $, което е връх за този модел.
`48-годишното

Жителите на полския град Биелско-Бяла подаряват Fiat 126p на Том Ханкс през 2017 година Освен това запалянковците не инцидентно избират подобен необикновен подарък. Година преди този момент филмовият артист беше сниман няколко пъти до сходни модели в Будапеща. Преди да предадат автомобила на новия притежател, поляците възвърнаха субкомпактния автомобил, а също по този начин напълно преработиха интериора, като го тапицираха в яркозелена кожа. В салона на дребната кола се появиха няколко тематични емблеми и откъс от паметния филм " Форест Гъмп ".

`48-годишното

Техническите съставни елементи на автомобила остават същите. Под капака на Fiat 126 се намира двуцилиндров мотор с мощ 23 конски сили, който е оборудван с четиристепенна механична скоростна кутия. Полските запалянковци влагат към 20 000 $ за надграждане на автомобила. По време на търга за извънредния Fiat беше платена сумата от 83 500 $. Всички доходи от продажбата на субкомпактния Fiat на Том Ханкс ще отидат за благотворителната фондация Hidden Heroes, която поддържа хората, които се грижат за ветерани.
`48-годишното

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР