На огромен интерес се радват виртуалните представления за малки и

...
На огромен интерес се радват виртуалните представления за малки и
Коментари Харесай

Актьори във Варна - с виртуални представления за малки и големи

 На голям интерес се радват виртуалните представления за дребни и огромни, които изобретателните и надарени артисти от Държавен куклен спектакъл - Варна и Театрално-музикалният продуцентски център осъществят от дни. 

" Детска театрална занималня " стартира със занимателен урок от кукления артиста Галин Гинев, който изяснява на малчуганите по какъв начин могат да си създадат защитни маски за лице. " Всеки ден от понеделник до петък, тъкмо в 10.00 часа, в страницата на кукления спектакъл във фейсбук ще се появява по едно предложение от нас за радостно и потребно занятие вкъщи. А в събота и неделя от 11.00 ч. очаквайте и " Приказка за теб " - с цел да не Ви е доста тъжно без срещите ни онлайн в театъра ", пишат актьорите. Линк към страницата ТУК.  

Екипът на Театрално-музикален продуцентски център Варна първи в страната стартира да излъчва защити заглавия от своята продукция онлайн. Платформата " Споделени представления “ предлага в обществените мрежи всяка седмица един театър на държавна такса " Стоян Бъчваров “ и един на Държавна опера-Варна. Видеозаписите се качват във фейсбук страница, в дните четвъртък и събота, малко преди 19.00 - нормалния час, когато завесата в театъра се подвига. Всичко - ТУК!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР