На официално тържество в пристанище Бургас, състезателката по художествена гимнастика

...
На официално тържество в пристанище Бургас, състезателката по художествена гимнастика
Коментари Харесай

Златно момиче кръсти новия кораб на Бургас

На публично празненство в пристанище Бургас, състезателката по художествена гимнастика и златен олимпийски медалист от Токио 2020 година Стефани Кирякова стана кръстица на новият транспортен съд „ БУРГОС “ на Община Бургас.

Златното момиче Стефани Кирякова благодари на Община Бургас за опцията да стане кръстница на кораба: " За мен е изключителна наслада, чест и наслаждение през днешния ден да бъдем дружно и дружно като бургазлии да дадем новото начало, да кръстим този необикновено хубав транспортен съд. Надявам се всеки един от вас тук, всеки един гражданин на Бургас, във допустимо най-скоро време да успее да се повози на него ".



Корабът " Бургус " е с дължина 20 метра и широчина близо 8 метра. Оборудван е с два мотора, а потенциалът му ще разрешава да транспортира 100 пасажери. Оборудването на кораба включва още слънчеви панели, които да зареждат осветлението и други потребители на борда.



Ще има бар за питиета и кетъринг, както и три санитарни възела, като единият ще е приспособен за хора с увреждания.Освен туристическите разходки от Морска гара до остров Света Анастасия, лодкостоянката в " Крайморие ", рибарските пристанища в " Сарафово " и Ченгене скеле и до близки крайбрежни обитаеми места, катамаранът ще дава опция на борда му да се провеждат разнообразни фирмени събития и празненства.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР