На официално събитие в градината на Резиденцията на посолството на

...
На официално събитие в градината на Резиденцията на посолството на
Коментари Харесай

Лятото е тук! Време е да преобразите градината си!

На публично събитие в градината на Резиденцията на посолството на Кралство Дания в България скандинавската верига за домашно обзавеждане показа новата си лятна сбирка култивиран мебели и аксесоари за украса, както и двете дизайн трендове за 2023.

Новата сбирка култивиран мебели , която феновете на скандинавския дизайн и чувство за естетика могат да открият както във физическите магазини на, по този начин и онлайн, постанова изчистени линии, семпли цветове и материи, въодушевени напълно от природата. Водещите серии за сезона пролет/лято 2023 UGILT, VEDDUM, YDBY и ILLERUP съчетават естествените цветове и форми с неповторимия скандинавкси дизайн, която композиция придава по-мек и спокоен тип на градината и терасата.

Сред новите серии на сбирката са мебели като холната гарнитура ILLERUP с солиден плот от тиково дърво, както и столовете ILLERUP, които са от акациево дърво. Новите серии включват още продукти, направени от океанска пластмаса, рециклиран алуминий и рециклирано FSC©-сертифицирано дърво (FSC® N001715).

Следвайки упованията на своите клиенти, JYSK показа и първата си кръгла външа маса с алтернатива за прибавяне на удължително крило, TAGEHOLM. Тази година JYSK показват и нова серия чадъри с ресни, като STENSTRUP и YPPENBJERG, подчинявайки се на сантименталната бохемска наклонност, която става все по-популярна. Чадърите на JYSK са и елементарен метод за себеизразяване посредством избор на разнообразни цветове и шарки, по отношение на спецификата на всяка градина или тераса.

Всички дървени култивиран мебели от новата сбирка на JYSK са FSC©-сертифициранi. FSC е редуциране от Forest Stewardship Council – oорганизация с нестопанска цел и система за етикетиране на дървесина и хартия, които произлизат от стабилно горско стопанство или други виновни източници. В горите на FSC не се изсичат повече дървета, в сравнение с гората може естествено да размени, и са избрани строги условия за потребление на пестициди и химикали за запазване на водната среда.

“Тази година лятото закъсня, тъй че през 2023 година мисля, че ще се опитаме повече от всеки път да се възползваме и да се насладим на топлите, слънчеви месеци и да прекараме повече време навън. В тазгодишната сбирка добавихме нови артикули с натурален тип, които дават отговор на днешните скандинавски трендове и придават на откритото пространство по-приветлив и спокоен тип. Допълнително разнообразихме обзавеждането за градина и двор и включихме продукти с съвременен дизайн, който е доста забавен и високо оценен от потребителите. Каним клиентите в нашите магазини и онлайн магазина ни, където могат да открият доста хрумвания и да се вдъхновят за своята градина, тераса или балкон. Подготвили сме доста хубави артикули и страхотни оферти за тях. ”, сподели Ралука Даскалу, Мениджър връзки за JYSK Румъния, България и Турция.

Новите дизайн трендове – RELEASE и BELONGING , както подсказват и имената им, също носят своя корен в хармоничния баланс на природата.

В последните години несигурността повлия на света и метода ни на живот и може би към този момент е време за чувството за RELEASE (освобождаване). За да се любуваме на моментите на благополучие с околните и приятелите ни. Тази наклонност носи и своята ретро нотка, предлагайки ватирани повърхности и въодушевените от 70-те години оранжево и розово, като в същото време ги комбинира с нюанси на сините тонове, пясъчните нюанси и ярко сивото.

Стремежът пък към чувството за сигурност и обич е в основата на втората наклонност, BELONGING (принадлежност). Тя основава удобно пространство, където да се насладим на бавното движение и позитивната сила. Фокусът е върху материали като дърво и текстил от естествени нишки в композиция с ресни и набраздени ръбове. Цветовете са класическите скандинавски нюанси на зелено, ярко синьо и неутрални тонове на кафяво и сиво

Плановете за развиване на до края на идната финансовата година.

След експанзията си на турския пазар при започване на месеца, която се реализира с основната поддръжка на екипа на, компанията разгласи и откриването на най-малко още 6 обекта у нас до края на идната финансова година и обновяването на още 5 от актуалните, като част от последователното възобновяване на всички обекти на веригата, открити преди 2018 година

Фокусът, пък, през лятото ще е обновяването на 4 от по-старите магазини на веригата и преобразяването им в най-новата идея на JYSK, Store 3.0. Първото разкриване на сходен обект в България ще е на 1 юни, когато ще отвори още веднъж магазина си в Пазарджик, напълно видоизменен в новата идея.

Резултатите от българския пазар не престават да са измежду най-хубавите за веригата на световно равнище. Трите най-купувани категории за 2023 година все още у нас са мебели, градинско обзавеждане и матраци. До момента, от стъпването си на българския пазар през 2005 година, JYSK има 51 обекта, в това число и онлайн магазина на компанията, с общо над 700 служителя.

Нов B2B департамент в JYSK България.

В началото на месец май JYSK вкара в България новата си B2B услуга, насочена към фирмите. Новият Business to Business отдел започва през май и е отдаден на корпоративни клиенти, както частни, по този начин и обществени компании. Отделът има за цел да улесни закупуването на продукти от JYSK от разнообразни организации, които целят огромни размери или които се нуждаят от профилирана консултация.

“B2B отделът е за юридически лица, на които можем да предложим еластичност в доставките, по-големи количества и профилирани съвещания. Отделът ще се насочи първо към клиентите в областта на HoReCa. На идващ стадий ще стартираме още по-активна работа с разнообразни институции като центрове за възрастни хора, домове за деца, общини, детски градини, учебни заведения и лечебни заведения. ”, споделя Кристина Станкова, Business to Business Мениджър, JYSK България.

Нова, 48-ма страна за JYSK, Турция.
Отново при започване на месец май скандинавската верига JYSK стъпи и на турския пазар, откривайки първите си обекти в два търговски центъра в Истанбул. Retail Manager за JYSK Турция е Любен Мишев , който до момента заемаше тази позиция в. Служители на JYSK от България и Румъния помогнаха за подготовката на откриването на първия магазин в Турция. Дейностите на JYSK в Турция се координират от мениджърския екип в Румъния и България. Така, от май 2023 година локалната организация се назовава JYSK Румъния, България и Турция.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР