На официалният сайт на партия ДОСТ се появи съобщение, че

...
На официалният сайт на партия ДОСТ се появи съобщение, че
Коментари Харесай

Появи се съобщение, че ДОСТ се закрива - ето обяснението на Местан

На формалният уебсайт на партия ДОСТ се появи известие, че организацията се закрива. Това не дава отговор на истината, разкри в свое послание към медиите водачът на партията Лютви Местан.
Той твърди, че става въпрос за пробив в уеб страницата от незнайни лица, които са го пробили и даже се е наложило цялостно ограничение на достъпа до него, с цел да бъде отхвърлен казуса.
Местан се закани да отнесе случая с писмо до Главния прокурор и Министъра на вътрешните работи.
Ето и цялостното известие на Местан, публикувано до медиите:
" Днес, 18-ти март, към 18 часа единствената ни медия – партийният уебсайт на ДОСТ беше продънен от незнайни лица, които разгласиха на страницата ни подправено послание сякаш от мое име, че партия ДОСТ се закрива.
Многократно админите на уеб страницата премахваха подправеното послание, само че единствено след секунда то се появяваше още веднъж. Наложи се да вземем крути ограничения и да ограничим напълно достъпа до уеб страницата, за което се извиняваме на нашите непрекъснати анализатори. Принудени сме от събитията да продължим този непоколебим режим.
Разбира се направихме екранни фотоси на подправеното послание, които ще бъдат приложени към наше писмо до Главния прокурор и Министъра на вътрешните работи, с което ще настояваме за цялостно следствие на провокацията.
Явно избрани среди в България са се тормозили от вчерашните решения, взети на съвещание на Националния съвет на партията в град Пловдив. Уверяваме Ви, че ние няма да се откажем от тези решения и ще продължим самоуверено напред, а провокациите единствено потвърждават, че сме на прав път.
Горе главите! Продължаваме!
С почитание,
Лютви Местан,
Председател на Политическа партия ДОСТ "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР