На официалния сайт на плевенската УМБАЛ Д-р Георги Странски“ -

...
На официалния сайт на плевенската УМБАЛ Д-р Георги Странски“ -
Коментари Харесай

На сайта на УМБАЛ „Д-р Георги Странски“ в Плевен няма никаква информация за коронавируса

На формалния уебсайт на плевенската УМБАЛ „ Д-р Георги Странски “ - umbalpleven.com, до 11,00 ч. през днешния ден нямаше нито ред за доказаните два случая на инфектирани с ковид и за изключителната обстановка в здравното заведение. В опцията „ Новини “ на уеб страницата последната обява е от 25 ноември 2019 г . - благодарствено писмо от оздравял пациент.
Това откри Actualno.com след телевизионните репортажи тази заран за скупчване на хора пред входа на Първа клинична база, които не бяха научили, че болничното заведение е под карантина.
„ Повечето от хората, които бяха пред входа, идваха поради ТЕЛК. Те очевидно не гледат вести. Медиите от през вчерашния ден разгласяват информации, че плевенската болница е под карантина и работи единствено за незабавни случаи. Не е правилно, че са връщани пациенти, пристигнали за химиотерапия, за хематология, за хемодиализа. Пускат се всички случаи, които са животозастрашаващи. На входа има лекар, който пренасочва хората съгласно това от каква помощ имат потребност. Има заповед на министър Ананиев, в която е разказано какво тъкмо би трябвало да се прави. Ще качим заповедта на уеб страницата – в този момент ще се обадя да го създадат. Но не знам с какво това ще помогне на хората, които не употребяват интернет ", сподели за Actualno.com Момчил Цветков, пиар на УМБАЛ „ Д-р Георги Странски “.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР