На официална церемония във Военния клуб в петък, двама водещи

...
На официална церемония във Военния клуб в петък, двама водещи
Коментари Харесай

Двама лекари от УМБАЛ „Софиямед“ получиха приза „Лекар на годината“ 2019 г.

На публична гала във Военния клуб в петък, двама водещи лекари от екипа на УМБАЛ „ Софиямед " бяха удостоени с призове за "Лекар на годината " 2019 във второто издание на годишните награди на Столичната лекарска гилдия на Българския лекарски съюз.

Проф. Д-р Андрей Йотов, шеф на Клиниката по Ортопедия и травматология в УМБАЛ „ СОФИЯМЕД " получи оценката в категорията "Ментор ". Наградата му бе връчена от Председателя на Българския лекарски съюз доктор Иван Маджаров.

За наградата проф. Йотов показа, че благодари на Софийската лекарска гилдия и че за него е огромно самопризнание да получи тъкмо тази премия. „ Радвам се за всички сътрудници, които са почерпили познания и умения при общуването с мен. Пожелавам триумф на всички! ".


Доц. Д-р Антони Георгиев, шеф на Клиниката по артроскопска травматология в УМБАЛ „ СОФИЯМЕД " бе отличен в категорията "Принос за развиване и използване на новаторска медицина и неповторими техники ".

Наградата му бе връчена от Еврокомисар Мария Габриел.

„ Нашият труд получава оценка и самопризнание от всички пластове в обществото, само че съгласно мен най-истинската и справедлива оценка, е тази на гилдията, на която благодаря.

Благодаря и на моя екип, тъй като без екип не може да се направи това, което бихме желали ", разяснява по време на церемонията доц.Георгиев.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР