На официална церемония във Велико Търново снощи, кандидатът за кмет

...
На официална церемония във Велико Търново снощи, кандидатът за кмет
Коментари Харесай

Диана Иванова с награда за най-добър ръководител на училище, обучаващо възрастни

На публична гала във Велико Търново нощес, претендентът за кмет на Община Русе, повдигнат от Политическа партия ГЕРБ, инж. Диана Иванова получи Годишната премия в категория „ Ръководител на обучителна институция “ за активността си като шеф на Професионалната гимназия по облекло „ Недка Иван Лазарова” и принос към развиването на бранша за учене на възрастни, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Училището с обичаи в професионалното обучение и образование на възрастни за поредна година взе присъединяване в Националните дни за учене през целия живот 2019 по план „ Националните координатори в осъществяване на Европейската стратегия за учене през целия живот”, сбъднат с финансовата поддръжка на Програма „ Еразъм+ “ на Европейския съюз.

Инициативата, проведена от Министерство на образованието и науката, се организира в гр. Велико Търново, в наличието на Даниел Панов, който се кандидатира за нов мандат като кмет на града. Наградите бяха връчени от инж. Таня Михайлова – заместник-министър на образованието и науката и проф. Любомира Попова – регионален шеф на Велико Търново.

С мисъл за просперитета на професионалното обучение в България и ученето през целия живот, форумът събра към една маса представители на професионални гимназии, на синдикални и неправителствени организации, центрове за професионално образование, регионални администрации, бизнеса.

Професионална гимназия по облекло „ Недка Иван Лазарова” – гр. Русе взе участие в ревю на институции за професионално обучение и образование на възрастни.

Щандът с модели на облекла и шевни произведения - дело на ученици на учебното заведение, направени в часовете по образователна процедура с доста обич към специалността, се открои с новаторски хрумвания и истински дизайнерски решения.

Мнозина от гостите споделиха трайните си усещания от Националните дни за учене през целия живот в гр. Русе през 2017 година, когато възпитаници от стилното учебно заведение показаха зрелищно ревю-спектакъл с екстравагантни дрехи със светлинни резултати.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР