На официална церемония в Амфитеатъра на град Приморско бяха отличени

...
На официална церемония в Амфитеатъра на град Приморско бяха отличени
Коментари Харесай

Приз за „Лидер в хотелиерството” получи най-голямата туристическа компания в България – Виктория груп

На публична гала в Амфитеатъра на град Приморско бяха отличени най-успешните компании в морския район на страната в състезанието Marine Lifestyle Awards2017.

Наградите се дават за извънреден триумф, нововъведения и нравственос, които са значим детайл за просперитета на всяка една компания. Това е самопризнание,както за техния обществен и виновен бизнес, по този начин и за развиването наикономиката и благосъстоянието на българското обществото.

Отличава се сполучливото водачество, повишението на стандарта в корпоративната общественост, запазване на околната среда, както и положителните и благотворителни действия. Приза -Marine Lifestyle Awards 2017– Лидер в Хотелиерство от името на компания „ Виктория груп” получиха Пламен Хутов - районен шеф на " Виктория груп " и Ангелина Ангелова - Директор PR и връзки на " Виктория груп ".

„ Тази премия е следващата висока оценка за екипа на Виктория груп, за техния професионализъм, безрезервност и високи стандарти на работа,които съблюдават всеки ден. Оценката за работата ни на първо място идва от нашите клиенти, те са тези които ни задават дневния ред и ние работим за тях да се усещат удобно и комфортно в хотелите ни. Да си Лидер е обвързване и отговорност, само че и самопризнание, което „ Виктория груп” завоюва със своите четири и петзвездни хотели намиращи се в топ дестинациите на България. За нашата компания човешкият фактор е водещ и за това ние сме помислили и затяхното кариерно развиване. Центърът ни за професионално развиване „ Хотелиерска лига”дава опция на над 3000 българи да останат в страната и да се развиват тук.”- с тези думи благодари за високото отличие Пламен Хутов - районен шеф на " Виктория груп ".



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР