На официална церемония, председателят на Синдиката на българските учители проф.

...
На официална церемония, председателят на Синдиката на българските учители проф.
Коментари Харесай

Директорка на детска градина в Лясковец с национален приз

На публична гала, ръководителят на Синдиката на българските учители проф. Янка Такева, министърът на образованието и науката Красимир Вълчев и Пламен Димитров – президент на КНСБ, връчиха наградата „ Най-добър обществен сътрудник – шеф ” на детската учителка Габриела Иванова. Тя е шеф на ДГ „ Радост ” в Лясковец и е първият притежател на влиятелната премия измежду директорското съсловие в Общината.

Иванова получи персонално от министър Вълчев плакет и грамота за реализирани високи резултати в взаимната активност със Синдиката на българските учители през 2018 година и за персонален принос за развиване и рационализиране на общественото партньорство.

Детското заведение, което управлява Иванова през тази година означи 45-годишен празник.

„Успешният мениджмънт на ДГ „ Радост ” е спомогнал спечелването на три плана по оперативни стратегии на МОН. Ръководството на детското заведение години наред ловко води обществена политика по стратегии, свързани с човешките запаси, като подава ръка на безработни хора и им предлага работа, с която да се усещат потребни да градят благополучието на децата в детската градина. Директорът също се потвърждава и като добър финансов управител, тъй като постоянно съумява да обезпечи средства за всички спомагателни заплащания на педагогическите и не педагогическите експерти по КТД. Това става и посредством дългогодишното съдействие с локалната конструкция на СБУ“, акцентират от общинската администрация на Лясковец.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР