На официална церемония министърът на вътрешните работи Младен Маринов, главният

...
На официална церемония министърът на вътрешните работи Младен Маринов, главният
Коментари Харесай

Цацаров, Гешев и Маринов наградиха прокурори и полицаи герои СНИМКИ

На публична гала министърът на вътрешните работи Младен Маринов, основният прокурор на Република България Сотир Цацаров и заместникът му Иван Гешев наградиха чиновници на Министерство на вътрешните работи и на прокуратурата за реализирани резултати по знакови следствия. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Разкриването на причинителите на жестокото двойно ликвидиране, жертвите на което бяха открити в Негован, ефикасното следствие и неутрализирането на проведени незаконни групи за телефонни измами, както и бързите и съответни дейности след пробива на системата на Националната организация за приходите са мотив да благодарим още един път на сътрудниците и прокурорите, работили интензивно по тези проблеми.

Те са доказателство, че основаната съгласуваност и работата в екип е верният път, който би трябвало да следваме, съобщи министър Маринов.

На публична гала той връчи плакети на Министерството на вътрешните работи на четиримата наблюдаващи прокурори на Специализираната прокуратура и прокурор от Софийска градска прокуратура, работили интензивно, дружно с проверяващите екипи по съответните случаи. Отличията получиха прокурорите Калин Близнаков, Евгения Станкова, Евгения Деянова и Николай Димитров от СП и Детелин Георгиев от СГП.
14
Когато има извънредно положително взаимоотношение сред Министерство на вътрешните работи и прокуратурата на всички равнища, резултатите са налице, съобщи основният прокурор на България Сотир Цацаров.

Като израз на признателност той и заместникът му Иван Гешев наградиха с разнообразни оценки на Върховната касационна прокуратура 65-ма чиновници на Министерство на вътрешните работи, работили по случаите.

Служителите са от Специализирания отдел "Киберпрестъпност " при ГДБОП, секторите „ Престъпления срещу личността “ и „ Измами “ към отдел „ Криминална полиция “ при Главна дирекция „ Национална полиция “ /ГДНП/, бранш „ Престъпления срещу личността “ към отдел „ Противодействие на престъпната престъпност “ при Столична дирекция на вътрешните работи и група „ Телефонни измами “ към ОДМВР-Плевен.

На церемонията участваха основният секретар на Министерство на вътрешните работи гл.комисар Ивайло Иванов, шефовете на ГДНП, ГДБОП, Столична дирекция на вътрешните работи и ОДМВР-Плевен.


 фотография 1  фотография 2  фотография 3  фотография 4  фотография 5  фотография 6  фотография 7  фотография 8  фотография 9  фотография 10  фотография 11  фотография 12  фотография 13  фотография 14
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР