На официална церемония днес Н.Пр. Алехандро Поланко, посланик на Кралство

...
На официална церемония днес Н.Пр. Алехандро Поланко, посланик на Кралство
Коментари Харесай

Посланикът на Испания връчи Орден за полицейски заслуги на началника на отдел Наркотици в ГДБОП

На публична гала през днешния ден Н.Пр. Алехандро Поланко, дипломат на Кралство Испания в България, връчи Орден за полицейски заслуги – Бял кръст, на комисар Цветан Панков, шеф на отдел „ Наркотици “ в Главна дирекция „ Борба с проведената престъпност “, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Отличието е отредено по решение на испанския министър на вътрешните работи за реализиране на високи резултати в взаимни следствия по противопоставяне на трафика на наркотични субстанции. В приветствените си думи посланикът акцентира отличното двустранно съдействие и постигнатите триумфи по линия на битката с проведената престъпност и поздрави персонално Цветан Панков за проявения професионализъм.

Мащабна акция на ГДБОП в София

В рамките на церемонията заместник-министърът на вътрешните работи Милко Бернер благодари на сътрудниците си за професионализма, с който работят и способстват за издигане на интернационалния престиж на страната ни и даде висока оценка на дългогодишното партньорство с Испания. На церемонията участваха също заместник-главният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Георги Арабаджиев, шефът на ГДБОП основен комисар Ивайло Спиридонов, управителни чиновници на Министерство на вътрешните работи и носители на ордена.

17 задържани при наркоакцията в София
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР