На официална церемония днес бе открит още един футболен комплекс,

...
На официална церемония днес бе открит още един футболен комплекс,
Коментари Харесай

БФС изгради тренировъчен терен в Пазарджик

На публична гала през днешния ден бе открит още един футболен комплекс, построен от БФС с финансиране по пограмата FIFA Forward. След откриването на футболния комплекс в столицата през месец септеври предходната година, към този момент и децата в Пазарджик разполагат с ново съвременно оборудване, където да практикуват обичания спорт. Инвестицията е в размер на 300 000 евро, а Тренировъчен миникомплекс - Пазарджик дава отговор на всички критерии за осъществяване на публични дуели по футбол 7, както и за провеждането на подготвителна активност. В развой на създаване са още няколко сходни футболни комплекса на територията на страната.

Кметът на община Пазарджик Тодор Попов, първият вицепрезидент на БФС Емил Костадинов и изпълнителният шеф на футболната централа Борислав Попов прерязаха лентата на новопостроения комплекс. От страна на федерацията на церемонията пръстваха и вицепрезидентът Румян Вълков, членът на Изпълнителния комитет Димитър Георгиев и ръководителят на Оценка за съвместимост на БФС Пазарджик Спас Иванов. Сред гостите бяха общинските съветници Венелина Георгиева и Ренета Камберова, която също по този начин е олимпийски медалист, почетен жител на Пазарджик и ръководител на " Пазарджик спортува ". Събитието почетоха и представители на ФК " Хебър " в лицето на членовете на УС на клуба Алексаднър Иванов и Иван Папазов, както и младите очаквания на тима дружно със своите треньори.

Борислав Попов посочи изключителното качество и отличното осъществяване при построяването на съоръжениято и изрече признателност към всички, спомогнали за реализирането на плана.

" Благодаря на всички, които имат отношение към футболната игра, обичат и ще спортуват тук с наслада и на драго сърце " съобщи още Изпълнителният шеф на БФС, като не пропусна да означи напредъка в построяването на футболна инфраструктура в града и изрази вяра за бъдещето.

Кметът Тодор Попов получи специфичен плакет от БФС като признателност за изключителното ползотворното партньорство с общината, след което на собствен ред изрази своята признателност за новата облага на Пазарджик.

" Горд съм, че сме всички дружно тук и желая да ви уверя, че нашите вложения в стадиона ще продължат, до момента в който той не добие типа, който заслужаваме. На този стадий ще създадем нужното да утвърдим своето място и да изградим тим, който да ни разреши да си сложим по-амбициозни цели, тъй като нашето място, рано или късно, би трябвало да бъде в най-елитната група ". Тодор Попов посочи значимостта на детско-юношеската школа и благодари особено на младите футболисти, които получиха и футболни топки от БФС.

Церемонията приключи със алегорично отбелязване на гол от легендата на българския футбол Емил Костадинов.
 БФС с значимо конкретизиране за картотекирането на футболисти до края на сезона
БФС с значимо конкретизиране за картотекирането на футболисти до края на сезона

Вижте известието на централата
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР