На официална церемония беше направена първа комка на новото израелско

...
На официална церемония беше направена първа комка на новото израелско
Коментари Харесай

Кръстиха селище на името на Доналд Тръмп

На публична гала беше направена първа комка на новото израелско населено място „ Рамат Тръмп”. То ще бъде ситуирано на Голанските възвишения. По този метод израелците желаят да се отблагодарят на настоящия американски президент за наскорошното признание от него на въпросната територия за част от еврейската страна, макар претенциите на Сирия върху нея.

„ Горди сме, че имаме опцията да основем населено място и да отдадем дължимото на нашия популярен другар. Ще продължим да строим и да развиваме Голан за богатството на неговите поданици, евреи и неевреи, в името на бъдещето на цялата Държава Израел “, сподели израелският министър председател Бенямин Нетаняху по време на формалната гала. Последва тържествено съвещание на израелското държавно управление, след което Нетаняху и американският дипломат Дейвид Фридман откриха табела с името „ Рамат Тръмп” (бел. ред. Височината Тръмп).

Строителството може да стартира откакто държавното управление утвърди публично плана. Това ще стане след изборите на 17 септември. Така действителните действия ще стартират в края на настоящата или началото на идната година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР