На официална пресконференция Нефтохимик и и новия финансов партньор на

...
На официална пресконференция Нефтохимик и и новия финансов партньор на
Коментари Харесай

Нефтохимик ще пише нова история

На публична конференция Нефтохимик и и новия финансов сътрудник на клуба- букмейкърската компания efbet срещнаха медиите и обществеността с новите си договорни връзки. Букмейкърската компания оказа помощ на тима да се върне още веднъж на личния си стадион, като се ангажира с наема на оборудването за идващите пет години. Освен това efbet ще подкрепя финансово клуба посредством контракт за реклама. На събитието бяха показани и новите екипи на Нефтохимик, на които, на челна позиция, се откроява логото на новия спонсор efbet.

" Искам да благодаря на efbet и на всички, компании, които оказват помощ на тима. Община Бургас се радва когато българският бизнес подкрепя спорта ", сподели заместник-кметът на Община Бургас доктор Лорис Мануелян.

Бранд-стратегът на efbet Теодор Табаков, изрази задоволството си от партньорството с Нефтохимик и от обстоятелството, че то носи изгоди и за двете страни. " Сега можем да напишем нова история с нови победи, нови трофеи. Призовавам почитателите да поддържат тима ", сподели още той.

Президентът на Нефтохимик Андрей Рунчев и Анелия Златкова от Съвета на шефовете подчертаха значимостта от партньорските взаимоотношения с компания от подобен сан. В изявленията си и двамата бяха безапелационни, че това е належащо и ще даде опция за стабилно развиване на проектите за тима.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР