На общинската част от буферния ТИР-паркинг към този момент няма

...
На общинската част от буферния ТИР-паркинг към този момент няма
Коментари Харесай

Рена Стефанова: Отново питаме дали има незаконен строеж до буферния ТИР-паркинг

На общинската част от буферния ТИР-паркинг към този миг няма ситуирани камиони. Това откри инспекция, която бе направена от претендента за кмет на коалиция ПП-ДБ Рена Стефанова. От фотоси направени с дрон предходната седмица беше видно, че там има товарни коли. “Изводите са, че когато има гражданско общество, тези които са привикнали да не се преценяват с разпоредбите, са принудени да го вършат ”, съобщи Рена Стефанова.

„ Преди 10 дни, ние от ПП-ДБ, зададохме няколко въпроса към прокуратурата и РДНСК в Русе, и през днешния ден към момента не виждаме смяна. И още веднъж питаме: има ли построен противозаконен градеж зад частния буферен паркинг. Има ли строително позволение за това, което се вижда, че е построено? Ако няма - къде са РДНСК и прокуратурата да извършат инспекция по кое време е издигната тази част, кой я употребява и към сегашния миг употребява ли се към момента тази част от построеното? “, попита Рена Стефанова.

 Според Рена Стефанова общинския паркинг не би трябвало да е построен, тъй като публичната поръчка е предоставена прекомерно скоро. Проверката обаче демонстрира, че строителство е налице, а преградите сред частния паркинг и спомагателната част са лесноподвижни.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР