На община Тервел са предоставени близо 3 963 000 лева

...
На община Тервел са предоставени близо 3 963 000 лева
Коментари Харесай

На община Тервел са предоставени близо 3 963 000 лева европейски средства

На община Тервел са предоставени близо 3 963 000 лв. по стратегии на Европейския съюз през 2019-а, сочи годишният доклад за приключването на общинския бюджет, който е препоръчан за обществено разискване. Най-много европейски средства през годината са вложени в инфраструктурни планове по Програмата за развиване на селските региони.

Общината е получила поддръжка и за обезпечаване на образования и претовареност на безработни, на топъл обяд за хора в потребност по оперативната стратегия "Развитие на човешките запаси ", както и за втората фаза на реконструкцията на пречиствателната станция за отпадни води по оперативната стратегия "Околна среда " и други.

Публичното разискване на осъществяването на общинския бюджет за 2019 година ще се състои на 10 юли, като общината насочва покана към жителите, представителите на бизнеса и синдикатите, шефовете на учебни заведения и детски градини да се включат в полемиката.

Могат да бъдат подадени и писмени мнения до 9 юли в осведомителния център и на електронния адрес на общината, както и в кметствата в обитаемоте места.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР