На обратно: Без валидиране на билета и месечна карта за

...
На обратно: Без валидиране на билета и месечна карта за
Коментари Харесай

На обратно: Без валидиране на билета и месечна карта за градския транспорт

На назад: Без валидиране на билета и месечна карта за градския превоз. Има възможност картата за една линия в градския превоз в София
още веднъж да стане алтернатива за пътешестване
в градския превоз в София, откакто бе отстранена от 1 януари. Това заяви ръководителят на Столичния общински съвет Георги Георгиев, информира .

Заради премахването на картите единствено за една линия столичани подеха петиции. Отпадането на картата за една линия е измежду нововъведенията в превоза, които жителите не утвърждават, по тази причина решението ще бъде разисквано още веднъж.
Георгиев ще предложи да отпадне
санкцията в размер на 3 лева за хората, които не валидират картите си и останалите транспортни документи в столичния градски превоз. Изискването влезе в действие от 1 януари. Санкцията за липса на валидация беше измежду главните терзания на пасажерите.
„ Тъй като прекомерно късно и неприятно беше
обяснена валидацията, ще предложа на СОС да отпадне санкцията при липса на валидация. Надявам се в края на февруари да бъде признато “, сподели Георгиев пред.

„ Тази валидация е в интерес главно на пасажера, тъй като в случай че има ПТП и не са си валидирали картата, няма да могат да се възползват от застраховката, подписана в тяхна изгода от ЦГМ. Това е международна процедура “, изясни Георгиев. Председателят на СОС ще внесе предлагането санкцията от 3 лева да отпадне, с цел да не се затрудняват пасажерите. Все отново валидирането е пожелателно,
тъй като това е вашата застраховка при пътешестване.
Той напомни, че през днешния ден е вдигнал „ жълт картон “ на Центъра за градска подвижност (ЦГМ), тъй като не са съумели задоволително рано, както категорично им е било подредено, да разяснят на жителите новостите.

„ Следващият гаф ще докара до тяхното освобождение “, безапелационен беше Георгиев.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР