На няколко пъти Мила Кунис и Аштън Кътчър демонстрираха, че

...
На няколко пъти Мила Кунис и Аштън Кътчър демонстрираха, че
Коментари Харесай

Мила Кунис, Аштън Кътчър и на кого актрисата би поверила съпруга си

На няколко пъти Мила Кунис и Аштън Кътчър демонстрираха, че разкритията на Деми Мур за брака й с артиста не могат да трансформират тяхната обич. Двамата са като влюбени хлапета, които си умират да се забавляват. А възприятието за комизъм е присъща линия и за него, и за нея.

Преди дни Кунис участваше в подкаст с актрисата Андреа Савидж и й се наложи да дава отговор на няколко много любопитни въпроса. Един от тях - за кого би предпочела да се ожени Кътчър, в случай че гибелта ги раздели и той остане самичък.

Сред петте вероятни разновидността, които водещата даде на Кунис, тя се спря на най-изненадващия - своята майка. Актрисата шеговито съобщи, че желае тя да се забавлява и да го прави тъкмо с нейния мъж.

" Съжалявам, баща. Сигурна съм, че ти си страховит, само че моят брачен партньор е занимателен и необикновен от самото начало. " За да добави картинката, Кунис съобщи, че майка й ще прави най-страхотната храна за нейните деца, а и Кътчър сигурно постоянно ще е добре сит.

Затова и този сюжет й звучи в действителност добре - в границите на шегата, несъмнено. А отвън тях Кунис споделя, че Аштън и майка й и в този момент имат страхотни връзки. Нещо повече - тя обича него повече, в сравнение с нея, написа Yahoo News. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР