На няколко места в Утрехт днес е имало стрелба, съобщи

...
На няколко места в Утрехт днес е имало стрелба, съобщи
Коментари Харесай

На няколко места в Утрехт е имало стрелба

На няколко места в Утрехт през днешния ден е имало пукотевица, заяви на изключителна конференция националният координатор на Холандия по антитероризъм Питър Яп Албърсберг.
Той удостовери информацията за пукотевица в трамвай на площад “24 октомври” в Утрехт. Властите не изключват опцията да става дума за тероризъм. Официално не е доказано до в този момент какъв брой са жертвите. Според холандските медии обаче стана дума за един умрял и голям брой ранени, които са откарани в болничното заведение, цитира Българска национална телевизия.

Очевидци оповестяват, че хората са се опитвали да избягат от трамвая през прозорците.

Един обвинен се търси от управляващите, те търсят алено " Рено Клио ". Провежда се и интервенция в жилищен блок наоколо до случая. Нивото на опасност от тероризъм в провинция Утрехт е нараснало до най-високото - пето равнище. В останалата част на Холандия равнището остава четвърто.

Премиерът Рюте свика спешен център, полицията откри гореща линия. Политическите партии в Холандия прекратиха предизборната си акция за провинциалните избори, които са след два дни, на 20 март.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР