На някои зодии им е писано да бъдат с един

...
На някои зодии им е писано да бъдат с един
Коментари Харесай

Мъжете остават завинаги с жените от тези зодии. Те притежават качества, от които никой не може да се откаже

На някои зодии им е писано да бъдат с един човек вечно. Някои дами имат качества, от които мъжете не могат да се откажат и по тази причина цялостен живот ги обичат абсолютно.
Вижте кои са 4-те зодии, от които мъжете в никакъв случай не си потеглят.

Телец

Добри домакини, артистични натури и женствени по душа. Жените Телци са същинско богатство, само че от време на време са и скрити лимонки. Те могат да докарат мъжете си до полуда единствено накратко и да ги вбесят до краен лимит. В същността си обаче са доста грижовни и са необикновено положителни съпруги и майки. Те обичат да пътуват, което носи многообразие във всяка връзка. Нежни и деликатни са, само че когато лампите загаснат... стават същински лъвици. Съвкупността от доста спорни качества работи като опиат за мъжете, по тази причина и те в никакъв случай не си потеглят.

Рак

Добротата на Раците е повода те постоянно да имат дълги и здрави връзки. Жените от тази зодия са сладки като осанка и не придават значимост на облеклото си, само че това няма значение за мъжете, които желаят същинска и дълбока връзка. Раците се раздават цялостен живот, вършат големи старания, с цел да поддържат пламъчето живо и дават доста обич и поддръжка в сложни моменти. Мъжете обожават своите половинки, тъй като най-сетне намират успокоение с тях.

Везни

Жените от тази зодия са грациозни дами, които обожават да се грижат за външния си тип, а, както знаем, мъжете обичат с очите си. Те в никакъв случай не позволяват да се занемарят, даже и след дълги години взаимен живот. Везните са доста правилни сътрудници и мъжете държат на тази тяхна линия. Умеят да поддържат дома моден и да основават изтънчен уют.

Стрелец

Жените, представители на тази зодия, знаят добре по какъв начин да поддържат здрава една връзка. Те не престават да вършат сантиментални изненади, да измислят забавни пътешествия и да разнообразяват връзките си по най-интересния метод. Стрелците имат няколко отрицателни черти в характера си, които постоянно разколебават половинките им, само че положителните им качества постоянно надвиват. Те са мощни, умеят да се грижат за себе си, имат хубави специалности и следват задачите си до дъно. Истинските мъже не се опасяват от мощните дами, обожават ги.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР