На някои зодии им е писано да бъдат с един

...
На някои зодии им е писано да бъдат с един
Коментари Харесай

4-те най-предпочитани зодии жени от мъжете

На някои зодии им е писано да бъдат с един човек вечно. Някои дами имат качества, от които мъжете не могат да се откажат и за това цялостен живот ги обичат абсолютно. Това са 4-те зодии, от които мъжете в никакъв случай не си потеглят:

Телец
Добри домакини, артистични натури и женствени по душа. Жените Телци са същинско богатство, само че от време на време да и скрити лимонки. Те могат да докарат мъжете си до полуда единствено накратко и да ги вбесят до краен лимит. В същността си обаче дамите от тази зодия са доста грижовни и са необикновено положителни съпруги и майки. Те обичат да пътуват, което носи многообразие във всяка връзка. Нежни и деликатни са, само че когато лампите загаснат... стават същински лъвици. Съвкупоността от доста спорни качества работят като опиат за мъжете, за това и те в никакъв случай не си потеглят.

Рак
Добротата на Раците в повода те постоянно да имат дълги и здрави връзки. Жените с тази зодия са сладки като осанка и не придават значимост на облеклото си, само че това няма значение за мъжете, които желаят същинска и дълбока връзка. Раците се раздават цялостен живот, вършат големи старания, с цел да поддържат пламъчето живо и дават доста обич и поддръжка в сложни моменти. Мъжете обожават своите половинки, тъй като най-сетне намират успокоение с тях.

Везни
Жените от тази зодия са същински грациозни дами, които обожават да се грижат за външния си тип, а както знаем... мъжете обичат с очите си. Те в никакъв случай не позволяват да се занемарят, даже и след дълги години взаимен живот. Освен това Везните са доста правилни сътрудници и мъжете държат на тази тяхна линия. Умеят да поддържат дома моден и да основават изтънчен уют. По душа дамите Везни са мощно привързани към своя сътрудник и вършат доста старания за връзката си, за това и постоянно печелят дълги години обич.

Стрелец
Жените, представители на тази зодия, знаят добре по какъв начин да поддържат здрава една връзка. Те не престават да вършат сантиментални изненади, да измислят забавни странствуване и да разнообразяват връзките си по най-интересния метод. Стрелците имат няколко отрицателни черти в характера си, които постоянно разколебават половинките им, само че положителните им качества постоянно надвиват. Те са мощни, умеят да се грижат за себе си, имат хубави специалности и следват задачите си до дъно. Истинските мъже не се опасяват от мощните дами, обожават ги.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР