На новите снимки от профила на кралското семейство виждаме Кейт

...
На новите снимки от профила на кралското семейство виждаме Кейт
Коментари Харесай

Уилям и Кейт споделиха очарователни нови снимки на децата

На новите фотоси от профила на кралското семейство виждаме Кейт и Уилям да си играят с децата в градината, която дружно са отгледали.

Няколко часа откакто споделиха първите фотоси от градината на кралското семейство, бяхме сюрпризирани с още пет нови изявления с сходни фрагменти. На тях виждаме по какъв начин Кейт, Уилям и децата прекарват фамилно време измежду природата, което дукесата приканва да създадат и други фамилии.

Идеята зад тези фрагменти не е просто да надникнем в персоналния живот на кралското семейство. Всъщност Мидълтън прикачи видео, в което изяснява задачата си зад тези фрагменти.

Тя споделя, че съгласно проучванията 90% от мозъчните качества на възрастните хора се развиват през първите 5 години от живота. Затова Кейт желае да подбуди родителите да обгрижват децата си през тези ранни години с изключително внимание и да им разрешават да играят задоволително време на открито. Според нея това е от огромно значение за развиването на душeвността и благосъстоянието на детето.

И тъкмо това наподобява вършат Кейт и Уилям. На фрагментите от градината им ги виждаме по какъв начин люлеят децата си на ръчно направената люлка или пък ги приканват да тичат свободно.

От описанието под фотосите разбираме и че Шарлът и Джордж също са помогнали в основаването и поддържането на градината, събирайки листа и клончета за украса.

Вижте всички фрагменти в Галерията.

missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР