На нови снимки, направени от папараци, е много трудно да

...
На нови снимки, направени от папараци, е много трудно да
Коментари Харесай

Дженифър Лав Хюит заприлича на мърла! Няма да повярвате как изглежда сега

На нови фотоси, направени от папараци, е доста мъчно да се разграничи някогашната звезда от сантименталните комедии Дженифър Лав Хюит от елементарна стопанка. Някога една от най-атрактивните актриси, която наложително биваше включена в описите на "най-желаните ", обичаше да се появява обществено в рокли, наблягайки идеалната й фигура. Сега Лав Хюит освен е изгубила остарялата си форма, само че и изцяло е престанала да се грижи за себе си.



За първи път за актрисата стартира да се приказва откакто се появи в младежкия филм на ужасите "Знам какво направи предишното лято " и неговото продължение.


Последната роля в огромен филм за Дженифър беше мелодрамата „ Въз основа на признаците за съгласуемост “ (Jewtopia (2012), която остана съвсем незабелязана. Оттогава актрисата е решила да си вземе отмора в кариерата си и да се посвети на децата и брачна половинка си.
След втората бременност Дженифър изпълня и не съумя да си възвърне формата.



Според самата актриса връщането й на екрана е било забавено и тъй като брачният партньор й Брайън не желае тя да се попилее още веднъж на снимачните площадки.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР