На „Нов плаж „Свети Влас” е осигурен необходимият брой спасители

...
На „Нов плаж „Свети Влас” е осигурен необходимият брой спасители
Коментари Харесай

И "Свети Влас" се сдоби със спасители

На „ Нов плаж „ Свети Влас” е обезпечен нужният брой спасители и постовете им са оборудвани, според предоставената и утвърдена скица от концесионера. Това стана ясно по време на инспекцията, осъществена от министъра на туризма Николина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979... към профила и мобилна група от министерството.

„ На морския плаж са сложени наложителните осведомителни табели” уточни Николина Ангелкова и добави, че на тази морска линия е проведено разделно събиране на отпадъците.

Министър Ангелкова уточни, че морският плаж е отличен със „ Син флаг” и посочи, че с цел да получат този документ плажовете и пристанищата би трябвало да покрият към 30 критерия, разпределени в четири категории, свързани с обезопасяването, информирането, поддържането на плажа и качеството на водите. През 2016 година „ Нов плаж „ Свети Влас” също бе притежател на оценката.

„ Син флаг” е стратегия, която сплотява туристическия и екологичен бранш на локално и национално равнище. Тя насърчава чисти и сигурни плажове и яхтени пристанища и образова цялото общество да опазва околната среда по крайбрежието, като способства, както със своето непринудено присъединяване в екологични начинания, по този начин и с ежедневното си държание. Програмата е доста добре призната в страната и най-хубавите плажове и яхтени пристанища се отличават със Син байрак за своето сполучливо екологосъобразно ръководство всяка година от 1995.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР