На норвежки круизен кораб с над 2000 пътници и 1000

...
На норвежки круизен кораб с над 2000 пътници и 1000
Коментари Харесай

Хиляди блокирани на круизен кораб, засегнат от възможна епидемия от холера

На норвежки круизен транспортен съд с над 2000 пасажери и 1000 души екипаж на борда е отказано позволение да дебаркира в Мавриций заради опасения от евентуална зараза от холера на борда.

Поне 15 души на круизния транспортен съд Norwegian Dawn са били изолирани и са взети проби за тестване в неделя, съгласно изказване на пристанището на Мавриций. Резултатите от теста се чакат във вторник, заяви организация Ройтерс.

Хората на борда на кораба са развили леки стомашни признаци след посещаване в Южна Африка за няколко дни в средата на февруари, заяви партньорската мрежа на CBS BBC News.

„ Здравето и сигурността на пасажерите, както и тези на страната като цяло, са от първостепенно значение за управляващите “, сподели пристанищната администрация на Мавриций. Длъжностни лица там взеха решение да блокират кораба, " с цел да избегнат всевъзможни опасности за здравето. "

През последните няколко месеца имаше редица огнища на холера в южноафриканските страни, заяви BBC. От януари 2023 година над 3000 души в района са...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР