На нож са всички панелисти в На кафе“. Коментаторите на

...
На нож са всички панелисти в На кафе“. Коментаторите на
Коментари Харесай

Ожесточена война и удари под кръста в „На кафе“: Веселинова се гласи за стола на Гала

На нож са всички панелисти в „ На кафе “. Коментаторите на Гала са в сериозен спор от известно време, научи HotArena.

Въпреки старанието да не го показват най-малко в ефир Ева Веселинова и Андреа Банда Банда са тежко скарани. Редовно в предаването те си хвърлят по някоа неуместна смешка, което още повече ускорява изказванието, че сред тях има омраза.

Бившата кореспондентка на „ Господари на ефира “ -   Ева не пропуща да се заяде с колежката си всеки ден. Уж на подбив, тя сипе неуместни мнения, ориентирани напълно към Андреа. Това пъклен вбесява Банда Банда, издават източници от „ На кафе “. Наложило се Андреа да се отдели от останалите панелисти, единствено и единствено да е надалеч от най-голямата си врагиня Ева.

От известно време филмовата влогърка е на сериозна отдалеченост от сътрудниците си Гала, Патрашкова, Юлиан Константинов, Илиян Любомиров и Веселинова.

Ева е в спор и с останалите панелисти. Веселинова която взе участие в състезанието Мис Плеймейт преди години, и Гала също са в обтегнати връзки, издават от кухнята на предаването.

Надарената русокоска се гласяла за заместничка на дългогодишната водеща и по тази причина не цепи басма на никого, изключително на Гала. На няколко пъти Ева съумя да изкара отвън релси емблемата на „ На кафе “ с изявления и даже се скараха обществено в ефир. Преди броени седмици се наложи продуценти да пуснат реклами, с цел да може феновете да не видят яростния спор сред двете русокоски, който траял повече от пет минути, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР