„На никой не му трябват предсрочни изброи и правителство БСП

...
„На никой не му трябват предсрочни изброи и правителство БСП
Коментари Харесай

Марешки: Правителство на БСП и Радев ще доведе до катастрофа

„ На никой не му трябват предварителни изброи и държавно управление Българска социалистическа партия и Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на, което да ни вкара в нова национална катастрофа”. Това съобщи водачът на ВОЛЯ Веселин Марешки  Веселин Марешки Веселин Найденов Марешки е български политик и бизнесмен. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 за „ Събуди се” по Нова Телевизия.

„ Българска социалистическа партия няма потенциал да ръководи страната. Именно по тази причина в този момент се опитваме да крепим стабилността ", безапелационен бе депутатът.

„ От една страна, сега измененията в кабинета не ни харесват, от друга обаче, знаем, че това, което следва е доста по-зловещо и разбиващо страната ни. Затова се опитваме да се разграничаваме от едните, само че път би трябвало да преодолеем дружно последствията от кризата”, сподели още той.

Марешки: Българска социалистическа партия са подготвени да се коалират и с дявола, с цел да се докопат до кокала

„ Подкрепихме думите на премиера, че нито една партия и нито една коалиция независимо не е в положение да се оправи с икономическите последствия от COVID-19. Разчетохме това като подадена ръка и търсене на по-широка поддръжка. Когато обаче се предложиха измененията, те бяха незадоволителни и не усетихме тази ръка. Правителството си остана някак самодостатъчно”, разяснява Марешки.

„ Протестите са обективни, само че те биха могли, в случай че съумеят, да доведат до това, че други хора, които преди са били изхвърляни от митинги поради несръчност, в този момент да се възползват от митингите на младежите. Това са хора като Корнелия Нинова  Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на Коалиция за, Александър Томов, Мая Манолова  Мая Манолова Мая Божидарова Манолова е български политик, депутат от парламентарната група на и Христо Иванов”, уточни още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР