На никой не е приятно да общува с арогантни хора.

...
На никой не е приятно да общува с арогантни хора.
Коментари Харесай

Перфектните фрази, с които ще поставите всеки арогантен човек на мястото му

На никой не е прелестно да поддържа връзка с арогантни хора. Те не просто мислят, че са по-добри от другите. Поведението и дейностите им приказват за тяхното цялостно разбиране, че са по-добри от останалите.
Такива хора чакат непрекъснато удивление. Те имат вяра, че им е разрешено всичко и не са в положение да изразят състрадание.

Ето 6 изречения, които е наложително да употребявате при другарство с арогантни хора:

1. " Защо казваш това? "

Същността на този въпрос е да накара арогантния човек да изясни държанието си - за какво той ви наскърбява или се пробва да ви засегне.

2. " Удряш ме в болно място "

Арогантните персони майсторски съумяват да наранят възприятията на хората към тях. Те не знаят по какъв начин да съпреживяват болката на другите, само че знаят чудесно по какъв начин да накарат събеседника да се усеща извънредно.
Не се опасявайте да заявите непосредствено на арогантния човек, че с думите си той ви наранява. Може би ще спре да го прави.

3. " Това е твоят взор върху обстановката "

Разбира се, всички ние имаме право да показваме своите отзиви и мисли. Въпреки това е неуместно и извънредно наивно да имаме вяра, че истината се крие единствено в едно съответно мнение.
Нека арогантният човек знае, че не всеки на този свят споделя неговите възгледи.

4. " Сигурен ли си, че искаш тъкмо това "
 7 изречения, които всеки мъж изрича и тяхното същинско значение 7 изречения, които всеки мъж изрича и тяхното същинско значение
Жените постоянно не съумяват да вникнат в смисъла на думите, които техният обичан изрича. И вместо да се опитат да ги разтълкуват, дамите бър...

Този въпрос ще разреши на арогантния човек да разбере, че не бързате да вършиме заключения за него и вярвате, че той желае единствено най-хубавото за вас.
Всъщност вие просто му давате опция да избави репутацията си, да преформулира по-положително изразените си на глас мисли. Същевременно вие му давате шанса да разбере, че няма да му позволите да ви манипулира.

5. " Знаеш ли, че майка ми/ брачният партньор ми в действителност.. "

Ако арогантният човек е почнал намерено да наскърбява избрани хора от обкръжението ви, пробвайте се да спрете това държание и да обърнете обстановката на 180 градуса. 
Той ще разбере, че като наскърбява тези хора, наскърбява и вас. И в тази ситуация той евентуално ще измести фокуса към друга тематика допустимо най-скоро.

6. " Ще ти бъда доста признателен, в случай че спреш да приказваш за това и то незабавно "

Арогантните хора обичат да приказват. Те могат да приказват с часове. Ето за какво е значимо да можете да ги спрете в точния момент.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР