На Николай Михайлов в последно време не му върви във

...
На Николай Михайлов в последно време не му върви във
Коментари Харесай

Ники Михайлов отваря заведение на морето

На Николай Михайлов напоследък не му върви във футболната кариера, само че за сметка на това бизнесът му се развива повече от сполучливо. Вратарят отвори своето трето заведение. След това в базата на БФС в " Бояна " и в " Студенски град " в този момент стражът на " Левски " нападна морето.

Новият ресторант на Ники е в сърцето на курорта Лозенец. Изненадващо за мнозина Михайлов не избра обичания на футболистите Слънчев бряг за развиването на бизнеса си. Вместо това се насочи към надалеч по-артистичното южно градче. И това си има своето пояснение. Лозенец е измежду обичаните летни дестинации на фамилията на вратаря от години. Баща му Борислав Михайлов и брачната половинка му Мария Петрова постоянно могат да бъдат видяни там. Бившият началник на БФС нееднократно е бил душата на компанията в известно локално заведение. Той има шикозна къща на самия морски бряг там. Михайлов даже се пече на частен плаж, когато е в Лозенец.
 Затова не е изненадващо, че и Николай избра точно това курортно градче за развиването на своя бизнес. Подобно и на предходните две заведения движещата мощ и в този момент е персоналният готвач на стража - началник Боян Серафимов. Той е основен управител на морския ресторант и изнеса на плещите си всички мерки преди формалното му разкриване. Въпреки че към този момент приема клиенти, стартът на заведението ще бъде на 27 юни. Тогава се чака да участват куп ВИП персони.

Най-вероятно самият Ники Михайлов ще може да приема гостите си. Той по този начин и не намира място на вратата наЛевски тази пролет. Първо беше запаса на Милан Миятович, а след привличането на Георги Георгиев не е даже и в групата за мачовете на " сините ". Така има задоволително време да обърне внимание на бизнес начинанията си.

Ако вратарят е ангажиран с тима, то сигурно половинката му Николета Лозанова няма да пропусне опцията да изгрее на откриването.

“България Днес”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР