На нейните тренинги са идвали десетки мъже, като всеки един

...
На нейните тренинги са идвали десетки мъже, като всеки един
Коментари Харесай

7 начина да привържете един мъж към себе си

На нейните тренинги са идвали десетки мъже, като всеки един от тях е могъл да уточни единствено една-две от дамите в живота си като страхотни любовници. При това всичко опира освен до половите техники, само че и до разбирането на психическите потребности на мъжа. Ако следвате седемте съвета по-долу, ще станете точно такава държанка, каквато сътрудникът ви в никакъв случай няма да не помни и в никакъв случай няма да изиска да напусне, написа woman.bg.

1. Бъдете откровени

Мъжете не схващат от подмятания. Общувайте с колегата, споделяйте с него усещанията и страстите си. Особено значимо е това в леглото. Ако нещо не ви харесва – кажете си! Не е нужно да стискате зъби, да търпите и да чакате мъжът да се досети самичък.

2. Бъдете по-разкрепостени

Отпуснете се, позволете на колегата да ви достави наслаждение. Сексът не трябва да се трансформира в услуга, която му вършиме. Затвореността в леглото нормално е провокирана от одобрените правила на възпитанието, комплексите във връзка външния тип и други Мъжът усеща това, подсъзнателно се затваря и той и в следствие престава даже да се пробва да ви достави наслаждение, отдръпва се от вас. Това може да докара както до невярност, по този начин и привършване на връзката.

3. Не забравяйте да поддържате връзка в леглото

Тук имаме поради тези думи, звуци и стонове, които сами напират във вас по време на секс, само че които сдържате. Не се срамувайте да изразявате страстите си. Мъжът ще се опита да ви достави още повече наслаждение, в случай че получи противоположна връзка.

4. Споделяйте страстите си

Мъжете не схващат какво е безпричинна смяна на настроението! Те в никакъв случай няма да схванат през какъв прочувствен набор ви се постанова да преминавате всекидневно. Ако да вземем за пример имате Постановление на Министерски съвет, предупредете овреме колегата си, разкажете му какво изпитвате в тези дни и по какъв начин той може да ви помогне. Ще видите, че мъжът надалеч не е безчувствено животно, просто има по-различен прочувствен свят от вашия.

5. Правилен оргазъм

Много е значимо да осъзнавате в кой миг би трябвало да спрете или да забавите темпото. Ако прекъснете фрикциите прекомерно рано, ще нарушите мъжкия оргазъм, а в случай че задържите интензивно движение до последно, ще предизвикате мъчителна сензитивност на главичката на члена. Жената може да усети по какъв начин сътрудникът като че ли се отдръпва от нея с таза. Гледайте да забавите темпото малко преди този миг.

6. Интересувайте се от желанията на мъжа

Дори в случай че не става дума за нов сътрудник, от време на време питайте какво би желал да получи той от секса този път. Подобно внимание се цени високо. Като цяло мъжете рядко биват питани какво харесват и защо мечтаят, по тази причина откровеният интерес сигурно ще ви запечата в паметта на колегата и ще ви накара да изпъкнете на фона на предходните му любовници.

7. Благодарете на мъжа за доставеното наслаждение

Този значим миг го не помнят съвсем всички дами. За мъжете е доста значимо да знаят, че оценявате качествата им. След секс кажете, че ви е било прелестно, направете предпазлив комплимент. Не е нужно да прекалявате с хвалбите – благодарността не трябва да се трансформира в рутина. Но периодическото увещание (например един път месечно), че цените колегата и сте му признателни за удоволствието, може да подтиква мъжа за нови подвизи точно във вашето легло.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР