На нея се падна честа да връчи приза „Майка на

...
На нея се падна честа да връчи приза „Майка на
Коментари Харесай

Мисис България Роксана Кирилова връчи приза „Майка на годината“ на Гери Малкоданска

На нея се падна честа да връчи наградата „ Майка на годината “ на синоптичката Гери Малкоданска.

„ Като майка съм доста щастлива, че имах опцията да връча това отличие навръх Гери, тъй като за мен, тя е същински войник “, споделя Роксана Кирилова.

След като отнесе короната " Мисис България Земя 2018 “, Роксана Кирилова е чест посетител на разнообразни всемирски прояви в столицата.

Снощи тя участва на събитието „ Бизнес дама на годината “, което се организира под патронажа на министъра на стопанската система Емил Караниколов.

Мисис България интензивно взе участие в разнообразни благотворителни начинания. Преди Коледа тя поддържа обичайна идея " Операция плюшено мече ", която се организира всяка година. Роксана и 7- годишният й наследник закупиха, опаковаха и изпратиха дарове в дома за обществено слаби деца в родния й град Силистра.

„ Синът ми, който е на 7г. ми оказва помощ постоянно в това начинание, тъй като желая да го науча да цени това, което има, и да му покажа, че човек постоянно би трябвало да оказва помощ, когато има опция. Отговорността и благодарността те вършат същински човек “, споделя миската.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР