На нея се молят падналите, съкрушените, беззащитните, нещастните, изгубените. От

...
На нея се молят падналите, съкрушените, беззащитните, нещастните, изгубените. От
Коментари Харесай

„Истории за чудо“ в „Темата на NOVA“

На нея се молят падналите, съкрушените, беззащитните, нещастните, изгубените. От епохи Света Богородица – майката и вярната спътница на Човешкия Бог е знак на чудото и вярата, а ликът ѝ, отляво пред олтара, е свещено и мощно място на дълбока религия. Нейните облици са чудотворни и носят разтуха, здраве и излекуване на страдащите. Само ден след един от най-големите християнски празници – Успение Богородично, създателят Благой Цицелков и операторът Росен Илиев описват истории за знамение в „ Темата на NOVA ”.
 Темата на Нова Успение Богородично NOVA
Трите най-големи манастира у нас са въплъщение на нематериалност, светлина и религия. Сгушени в сърцето на Рила, върховете на Родопите и полите на Балкана – Рилският, Бачковският и Троянският манастир имат едно значимо общо – в сърцето си пазят по една чудотворна икона на Св. Богородица, а историите за избавление са хиляди.
 Темата на Нова Успение Богородично NOVA
В това издание на “Темата на NOVA ” обаче с изключение на на огромните духовни центрове, ще бъде отделено особено внимание и на тихите светини, дали и даващи вяра даже там, където едва ли някой е предполагал. Какви секрети крият легендите за облиците на Богородица, какво прави иконите чудотворни и имат ли силата да лекуват вярващите?  

Гледайте „ Истории за знамение “ в „ Темата на NOVA “ тази неделя, 16 август, незабавно след централната емисия вести.
 Темата на Нова Успение Богородично NOVA
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР