На невероятно предложение за брак станаха свидетели десетки пловдивчани, решили

...
На невероятно предложение за брак станаха свидетели десетки пловдивчани, решили
Коментари Харесай

Предложение за брак събра погледите на минувачите в Пловдив

На необикновено предложение за брак станаха очевидци десетки пловдивчани, решили да се разходят по центъра на Пловдив. Главната улица на града потъна в романтика с помощта на неповторимия жест, който направи Ники към своята обичана Боряна, оповестява " Трафик ".
От дълго време той обмислял по какъв начин да изиска ръката на дамата на живота си. С помощта както на негови, по този начин и нейни другари те решили това да стане на стълбите на Каменица.
Сръчните младежи подготвили голям по размери афиш с надпис „ Боряна, ще се омъжиш ли за мен?” и го сложили на стълбите. Това не се понравило изключително на защитата, която поискала да ги изгони от мястото, само че откакто поговорили с тях, всичко се подредило и минало по проект.
Момчетата и девойките се наредили с необятни усмивки към плаката, с което привлекли вниманието на куп минувачи, които дружно с тях притаили мирис и зачакали, с цел да схванат коя в действителност е Боряна.
Не след дълго влюбената двойка пристигнала на уреченото място, а Ники паднал на колене пред своята обичана и задал най-важния въпрос – „ Ще се омъжиш ли за мен?”.
Предложението станало под звуците на сантиментална музика и усмивка грейнала на лицето на момчето, когато Боряна изрекла по този начин чаканото „ Да”. Приятелите и феновете, които подкрепили с бурни аплодисменти обезпокоеното момче, също станали част от огромната изненада.

Боряна е от Кържали, Ники е от Хисаря, само че и двамата работят и живеят тук в Пловдив, където се и срещнали. Те съжителстват дружно неотдавна, само че са олицетворението на обич от пръв взор.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР