На нещо невиждано станаха свидетели зрителите на футболен мач от

...
На нещо невиждано станаха свидетели зрителите на футболен мач от
Коментари Харесай

Два тима в Мексико трябваше да изпълнят 39 дузпи, за да се победят

На нещо невиждано станаха очевидци феновете на футболен мач от мексиканската трета дивизия, където очевидно имат по-странни правила от останалите шампионати по света.

В мач от 13 кръг се стигна до нещо рядко срещано. Леонес Негрос и Минерос де Фреснило биха общо 39 дузпи, с цел да излъчат спечелилия в срещата. Редовното време приключи при резултат 2:2. Това евентуално е една от най-дългите серии дузпи, изпълнени във футболен мач.

Изключително забавно беше развиването на последните пет минути. Гостите от Минерос де Фреснило поведоха с 2:1, а по-късно в последната минута Леонес Негрос получиха дузпа в своя изгода, която беше осъществена.

Така се стигна до осъществяване на 11-метрови удари, където имаше същинска драма. Никой не пропускаше при осъществяването си от бялата точка. Чак след 39-ия удар победител беше излъчен. Гостите от Минерос де Фреснило завоюваха с 20:19. Дори и представителите на мексиканските медии бяха сюрпризирани от развиването на един по-малките игрища в град Гуадалахара.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР