На непрекъсната телефонна атака станаха “жертва легендите от група “Сигнал

...
На непрекъсната телефонна атака станаха “жертва легендите от група “Сигнал
Коментари Харесай

Печатна грешка хвърли в паника фенове на “Сигнал във Варна

 На непрекъсната телефонна офанзива станаха “жертва " легендите от група “Сигнал " и уредниците на мега концерта на групата в Летния спектакъл във Варна на 27 юли.                                       

Позвъняванията съдържат най-много еднакъв въпрос, обезпокоил почитателите:  Защо " Сигнал " са оповестили, че концертът им на 23.07.2020 година е финален за Варна?  Каква е повода за това решение?

Ето го отговорът на уредниците:

Скъпи другари, във връзка  десетките позвънявания с въпрос за какво легендите от “Сигнал " са оповестили, че концертът им в Летния спектакъл на 23.07. е финален за Варна ви уведомяваме, че нито музикантите, нито уредниците сме правили сходен анонс! “Сигналистите " обичат Варна, а почитателите им от страната ги следват на всички места. Направихме следствие от кое място идва тази информация и попаднахме на печатна неточност в една от изявленията във връзка концерта във Варна. Според създателите грешката в заглавието е техническа и вместо " следващ " е отпечатано " финален ". Освен извинението, получихме увещание, че редакцията ще се реваншира с поредност от изявления за всички последващи прояви на " Сигнал ".

Втората причина за позвъняванията са по-скоро молба към уредниците, касаеща  началния час на концерта на групите. Молбата е началото на концерта да е най-малко в 21.30, с цел да съумеят протестиращите да стигнат за началото на концерта. 

Ето и коментара на Йордан Караджов:  

Обичаме ви другари и почитатели! Нито концертът е финален, нито е просто “пореден "! Ние постоянно сме с вас и концертите ни са към този момент 42 години непрекъсната страст. Ще продължаваме по този начин и се надяваме да сме постоянно дружно, както до момента. А началото на концерта определяте вие! Рокът постоянно е бил гражданска война!  Очакваме ви на концерта, другари!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР