На неочаквана гледка са попаднали шофьорите по пътя от Видин

...
На неочаквана гледка са попаднали шофьорите по пътя от Видин
Коментари Харесай

Внимание трамвай 7 по магистралата... Видин към София

На непредвидена панорама са попаднали водачите по пътя от Видин до София. Вчера паралелно с колите и камионите по аутобана е бил засечен и трамвай. На неповторимата панорама са станали очевидци десетки водачи, като някои от тях са снимали трамвая и са го разгласили в обществените мрежи. Разбира се „ стоманеният кон “ е бил качен на репатрак и по този начин се е движил по трасето. " Внимание трамвай 7 по автомагистралата... ", гласи известието към фотографията.

Веднага под поста пък заваляха любопитни мнения и доста лайкове. Част от тях се майтапят, че това ще е транспортът за новото метро от София до Перник, а други означават, че огромната машина е към този момент капарирана „ взех го да си отглеждам кокошките в задната част,а начело прасетата ". Други закачливи мнения означават, че очевидно маршрута отново е изменен или железопътната машина е „ спукала гума “. Няма по какъв начин да не отбележим от похвалата към кмета на София „ Ей Данчето ще прокара софийския градски превоз до Варна напряко “.

От Столична община през днешния ден оповестиха публично, че в София е дошъл първият от 13-те нови нископодови трамваи по Оперативна стратегия „ Региони в напредък ” 2014-2020 година Превозните средства са нископодови и климатизирани, с платформа за детски колички и за хора с увреждания, разполагат със звукова сигнализация за незрящи хора. Осигурено е и видеонаблюдение. Трамваите са с дължина 30 метра, като са планувани специфични места за хора с увреждания и майки с детски колички. Новите мотриси ще заменят транспортните средства на трамвайна линия №5.



 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР