На него се показва полезна информация за времето, датата и

...
На него се показва полезна информация за времето, датата и
Коментари Харесай

Сгъваемият смартфон LG Dual Screen получи още един дисплей

На него се демонстрира потребна информация за времето, датата и батерията

Основният екран на LG Dual Screen (на челен план) е 6,4-инчов в съответствие 19,5:9 и резолюция FHD+ (снимка: LG Electronic)

У съвършенстван модел на сгъваемия смарт телефон с двоен екран LG Dual Screen демонстрира корейската компанията на ревюто IFA 2019 в Берлин. Устройството е проектирано за напълно нов метод за мултитаскинг и прилагане на наличие .

Първият LG Dual Screen, показан на Световния мобилен конгрес (MWC) 2019 в Барселона, впечатли със своята новаторска форма и равнище на мултитаскинг. Новата версия отразява рекомендациите на потребителите и идва с редица усъвършенствания.

Интересно изобретение е спомагателният 2,1-инчов Cover Display, който демонстрира времето, датата, батерията, известията и друга потребна информация, без да се постанова отваряне на двойния екран.

Моно екранът на LG Dual Screen (горе вдясно) с диагонал 2,1 инча демонстрира потребна информация на потребителите (снимка: LG Electronic)

Нещо повече, до момента в който първият Dual Screen предлага гледане от два разнообразни ъгъла, новият Dual Screen включва 360-градусов шарнир, който разрешава гледане под всевъзможен ъгъл, сходно на преносим компютър.

LG Dual Screen – основни характерности :

LG ще продължи да уголемява екосистемата на LG Dual Screen посредством стратегически партньорства и нововъведения, подчертаха от компанията. Надграденият LG Dual Screen ще стане наличен на основни пазари през четвъртото тримесечие от годината. Цената на модела не беше оповестена.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР