На 28 юни 2017 г. Ангел Семерджиев и Светла Тодорова,

...
На 28 юни 2017 г. Ангел Семерджиев и Светла Тодорова,
Коментари Харесай

Как Прокопиев приши на Пеевски и опитите си да овладее КЕВР

На 28 юни 2017 година Ангел Семерджиев и Светла Тодорова, които са някогашните ръководители на енергийния регулатор КЕВР (тогава Държавна комисия за енергийно и водно регулиране) получават от прокуратурата обвинявания за закононарушения по работа, написа "Монитор ".

Семерджиев оглавява комисията от 2011 до 2013 година, Тодорова – от 2014 до 2015 година Втората е подведена под отговорност за изменение на цените за транспорт на природен газ, обслужило директно „ Овергаз “ на газовия барон Сашо Дончев. Първият за безучастие, което може да нанесе вреди на страната за десетки милиони по дело, заведено още веднъж от Дончев и неговия „ Овергаз “.

2 април 2015 година Народното събрание избира за нов началник на КЕВР Иван Иванов - някогашни народен представител от ДСБ и един от най-верните хора на бащата на партията у нас Иван Костов. Следват години на противоречиви и скандални решения, достигнали своя пик през последните седмици. През юни, макар голямото понижение на цената на природния газ, КЕВР усили цената на парното. С претекста, че го правел превантивно.

Какво е общото сред тези няколко случая? Не, не са единствено свадите. Зад тях прозират дейности, правени в ущърб и на всички нас, жителите на тази страна, както и против самата страна.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР