На най-високото място в Бевърли Хилс земя с площ от

...
На най-високото място в Бевърли Хилс земя с площ от
Коментари Харесай

Парцелът в Бевърли Хилс, който никой не купи за $1 милиард. И сега е с $350 милиона по-евтин

На най-високото място в Бевърли Хилс земя с повърхност от близо 640 декара е оповестена за обмен. И в този момент тя може да бъде ваша на промоционална цена - с 350 милиона $ по-ниска от в началото оповестената.

Преди време парцелът е пуснат против впечатляващите 1 милиард $. Но даже и в този момент, когато се продава за 650 милиона $, остава най-скъпият парцел в Лос Анджелис, написа Business Insider.

Може обаче да се каже, че тази цена си заслужава. Парцелът е толкоз огромен, че би могъл да събере популацията на един дребен град на едно място.

Казано по различен метод там могат да бъдат издигнати едно до друго футболно игрище, амфитеатър, хеликоптерна площадка и да остане още място.

Във времето нейните притежатели са многочислени, известни и доста богати. Според информация на Los Angelis Times земята там в миналото е благосъстоятелност на иранска принцеса, а по-късно и на американския ефирен продуцент Мерв Грифин.

Въпреки сериозното събаряне на цената, специалисти още не са уверени, че ще се откри елементарно покупател за имота.

Според Стив Люис, който е създател на имотната организация CORE Real Estate Group и която е първата, продала парцела преди три десетилетия, договорката ще отнеме много време.

Колегата му Стивън Шапиро от Westside Estate Agency споделя неговото мнение. Пред платформата The Real Deal той показва, че даже и при цена от 650 милиона $ продажбата ще бъде доста сложна.

Засега компанията Secured Capital Partners, която продава имота, е получила едно предложение от покупател. Предлаганата от него сума обаче е била доста по-ниска - 400 милиона $.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР