На националния стадион Васил Левски“ са въведени стриктни изисквания за

...
На националния стадион Васил Левски“ са въведени стриктни изисквания за
Коментари Харесай

На стадион В. Левски е предприета организация за спазване на противоепидемичните мерки

На националния стадион „ Васил Левски “ са въведени прецизни условия за спазването на всички противоепидемични ограничения по време на финала за Купата на България сред тимовете на „ Локомотив “ Пловдив и ЦСКА-София. Двубоят е довечера от 19.15 часа, оповестиха от ММС.
Около оборудването е обезпечено засилено полицейско наличие. В това число и представители на икономическа полиция, които ще наблюдават за разпространяването на подправени билети. 12 000 пропуща бяха пуснати в продажба за почитателите на двата тима, след издадената Заповед от министъра на опазването на здравето. Привърженици без билети ще бъдат спирани още на построените пропусквателни пунктове. В секторите ще бъдат ситуирани стюарди, които ще дават отговор за недопускането на хулигански прояви по време на футболната среща.
Специално означение на местата по трибуните в бранш „ А “ ще оказва помощ на почитателите за спазването на дистанцията от 1,5 м. Обозначени са и местата на скамейките за аварийните футболисти на двата състава.
За феновете, които ще бъдат на трибуните са обезпечени 12 000 маски. Същите ще получат футболистите и техническия личен състав на участниците във финалния дуел за Купата на България, прибавят още от ведомството. 
Служители на националния стадион „ Васил Левски “ направиха цялостна стерилизация на съблекалните, коридорите, фоайето, общите санитарни елементи, седалките, плотовете и банките за публицисти. Поставени са и указателни табели за съблюдаване на отдалеченост.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР