На настоящия етап цените на млечните продукти ще останат по-ниски

...
На настоящия етап цените на млечните продукти ще останат по-ниски
Коментари Харесай

Новият шеф на Ел Би Булгарикум: В магазинната мрежа няма трайни продукти в компрометирано качество

На сегашния стадий цените на млечните артикули ще останат по-ниски с 30% за сиренето и за кашкавала, с цел да се види какво е финансовото положение на сдружението за отстъпките и до каква степен са рентабилни те за компанията. В това увери новият шеф на „ Ел Би Булгарикум “ Владимир Русев пред bTV.

Той даде обещание, че ще направи всичко допустимо да усъвършенства изискванията на работа в предприятието и цените на млечните артикули да се задържат с отстъпка.

За производството на кг кашкавал са нужни 10 литра суровина, уточни Русев и добави, че в базата на сдружението във Видин има мухлясал кашкавал и той ще бъде отхвърлен. 

Русев добави, че някогашният шеф на сдружението Николай Маринов е правил порочни практики още през цялото време на своето ръководство.

Той не знае и за какво „ Ел Би Булгарикум “ под управлението на Маринов е сключвало контракт с маджарски компании за преправка на мляко.

" Първото нещо, което ще направя е да развържа съвета на шефовете и ще върна компетенциите в груповия орган за взимане на решения – за снабдители, първични материали и установяване на цени на млечните артикули “, сподели новият изпълнителен шеф на " Ел Би Булгарикум ". 

Владимир Русев добави, че в магазинната мрежа няма трайни артикули в компрометирано качество.

Той увери, че ще направи ръководството на „ Ел Би Булгарикум “ доста по-прозрачно.
 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР