На нас със Сираков ни трябва доверие на кредит. В

...
На нас със Сираков ни трябва доверие на кредит. В
Коментари Харесай

Тити Папазов: У нас се плашат от силните личности, искат да ги управляват мекотели

На нас със Сираков ни би трябвало доверие на заем. В ръководството най-истински са вторите мандати – в случай че си управлявал добре, заслужаваш втора опция. Първият път те избират въз основата на убеждения, втория – поради показани качества. Може ли някой да каже за какво Наско Сираков 8 години беше отвън „ Левски “? Хората се плашат от мощните персони. Те желаят да бъдат ръководени от мекотели. Това съобщи във видео изявление за „ Студио Банкеръ “ акционерът в ПФК „ Левски “ Тити Папазов.

Вижте цялото изявление с Тити Папазов тук:

https://www.youtube.com/watch?v=95OAwm4PLWY&feature=youtu.be

В изявлението Папазов сподели още:

С Божков не съм имал близки взаимоотношения, само че в никакъв случай не съм се срамувал и няма да се срамя от контактите си с Цветан Василев. Макар и за малко, той беше измежду най-сериозните вложители в българския спорт.

Известни са плановете на Василев с футболния „ Ботев “ Пловдив, с баскетболния „ Левски “, неведнъж беше спонсор и на БФС, популяризираше посредством Стоичков, човек, който може би не всеки път е попадал на подобаващата експертиза, само че в шестгодишната си работа с него, аз в никакъв случай не съм имал вмешателство – неосъществим разкош у нас.

Не съм юрист на господин Божков, само че никой никого не е карал принудително да търка билетчета. А неплатените налози и такси би трябвало да се потвърдят в съда. Мога да кажа единствено положителни думи и за работата си с „ Лукойл “ и Валентин Златев.

Българският народ става рядко благополучен, когато някой „ грабител “ пострада. Такава е ориста на богатите хора тук.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР