На нас ни се дадоха големи изпитания. Но за ужас

...
На нас ни се дадоха големи изпитания. Но за ужас
Коментари Харесай

Борисов: Ако отидем на избори, ще се разтроим

" На нас ни се дадоха огромни тествания. Но за смут на нашите съперници, станахме и по-силни. Усещам  настроението ви – в случай че ви накарам да вдигнете ръце да гласувате за предварителни избори - знам какво ще извършите ". 

Така водачът на ГЕРБ Бойко Борисов се обърна към членовете на партията по време на днешното национална заседание. 

Има в историята дати и събития, времена, столетия, и Господ, защото без него нищо не може да се направи дава тествания, които всеки може да понесе.

На нас ни даде огромни тествания. Тези 3 години минахме през какво ли не, само че за смут на нашите съперници – станахме и по-силни, съобщи Борисов.

" Партията ни е блага, само че страната е над всичко. На 3-ти март народът сподели едно ново чудовищно разделяне. Ние като партия спасихме 3 март като народен празник, а нашият ръководител (Росен Желязков) беше освиркан на Шипка! От Демократична България дори не се появи никой ", недоволства Борисов. 

Той поисочи, че към първичното разделяне отпреди 3 години сред ГЕРБ и Политическа партия се е появило ново мощно разделение в обществото. " Отивайки на избори, ще се разтроим като разделяне. Ще сме разрушени. А поотделно ще сме доста по-слаби в геополитическата борба за България ", счита водачът на ГЕРБ. 

Ние бяхме в чакалнята, в банковия съюз ни одобриха... А в този момент ни е цел, 3 години по-късно!

В Шенген – колкото и да е значима стъпка, тя е значима стъпка! Но се докарахме до такава степен да се радваме да стоиме на масата! А преди три години всички събития в района се организираха в София! И Всички в Брюксел знаеха къде е Варна!

Усещам настроението ви и в случай че ги запитвам дали сте за предварителни избори, знам какво ще извършите, съобщи Бойко Борисов на Националното заседание на ГЕРБ.

Има няколко тематики, по които няма да можете да ми дадете отговор. Партията ми е блага, само че страната е над всичко, отсече Борисов.

Към първичното разделяне отпреди 3 години – разломът с ПП-ДБ, Българска социалистическа партия, Възраждане, Има Такъв Народ, се появи ново, мощно разделяне в обществото. Отивайки на избори, би трябвало да сме наясно, че това разделяне ще се разтрои. Защото и ние, които към този момент е факсимиле – евроатлантическа коалиция, сме разрушени между тях. А поотделно – ще бъдем доста по-слаби в борбата за геополитеческата ориентировка в България.

Може би по тази причина ме държите за ръководител на партията, вярвахте ми през годините, превел съм ви по възможгно най-хубавия метод. Нямам потребност от ръкопляскания аз.

По наше време България е строила, произвела, даже една от задачите – еврозоната, ами ние бяхме в чакалнята, напомни Борисов. Заедно с Хърватия, тая тематика отпреди 3 години, щеше да е завършена. Сега ни е цел, 3 години по-късно, а ние бяхме там. Откачих се от Румъния, с цел да влезем с Хърватия. Сега било доста значимо, само че не съблюдаваме критериите, ядоса се Борисов.

Дотам се докарахме, да се радваме, да стоим на масата. Защото преди 3 години всички събития, касаещи района, се организираха в София, а всички в Брюксел знаеха Варна, тъй като Берлински развой Европейски съд, срещи с Турция, Израел, Франция...Сега за 3 години ще си платим цената. Българският народ ще си заплати.

Днес, това което ние правихме. Точно по тази причина, за което ни нападнаха най-вече – инхаус процедури, освен ги одобриха, когато предупреждавах българите, че ще платите скъпо за недомислието 26 милиона – представете си ги в чували, всички неистини, които изговориха. Стотици милиони и 3 години веселба.

Те бързат до 6-ти, като че ли да излъжат българите, че те са го създали. Не знам в случай че отидем на избори, по какъв начин ще водим предизблорлната акция.

Щях да се сбия с Кирил Петков в ефир, преди време, само че направихме много неща дружно. Сега, когато приказваме за Движение за права и свободи, Петков, който си държи на думата, ще кажше по какъв начин се развиха нещата. Особеано за подксрепата за оръжие за Украйна, правосъдната система, рпеформите в Конституцията, върна се на горещите тематики Борисов.  

Ако отидем на контракт,споразумение, към този момент в сглобки и сходни не ми се взе участие. Понаучаствах ксе. Ти в случай че искаш учоствай, само че аз не мога, съобщи Борисов. 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР