На мястото на г-н Кирил Петков, ние бихме поискали вот

...
На мястото на г-н Кирил Петков, ние бихме поискали вот
Коментари Харесай

Тома Биков: На мястото на Кирил Петков, ние бихме поискали вот на доверие

На мястото на господин Кирил Петков, ние бихме поискали избор на доверие в тази сутиация и чак тогава бих приказвал за кабинет на малцинството. Ние явно нямаме доверие на това държавно управление. Това разяснява зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Тома Биков, предава кореспондент на Sofia24.bg .

" Има два вота на доверие, които ще влязат в идващите дни - единият е актуализацията на бюджета, а другият са възможните лични промени ", посочи Биков. 

Според Десислава Атанасова е тъжно, че държавното управление се разпада не заради дълбоки идеологически несъгласия, а заради взаимни обвинявания в корупция и непросветеност. 

" Тези, които пристигнаха с поръчката за нулева приемливост към корупцията след шест месеца, а някои и година през ръководството, към този момент доближиха до равнище нулева приемливост даже и между тях. От през вчерашния ден сме очевидци на жестоко тъпчене на обикновени етични правила на държание сред политици. Това по никакъв начин не е потребно за обществото ни като цяло. Мнозина от тях говореха за " смяна " за " друго политическо държание ", демонстрациите, които в последната седмица, две се вършат и в пленарна зала и сред частите на четворната коалиция, която към този момент е тройна коалиция, са език на омразата и взаимни обвинявания ", разяснява още Атанасова.

Тя изрично съобщи, че това никога не радва ГЕРБ, а ги тревожи, тъй като ние сме загрижени за страната. След серия от рецесии, евентуално, ще настъпи и политическа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР