На мястото 46-годишен мъж и 66-годишна жена обяснили на служителите

...
На мястото 46-годишен мъж и 66-годишна жена обяснили на служителите
Коментари Харесай

Внимание! Мнима Служителка На Вик Обира Пенсионери!

На мястото 46-годишен мъж и 66-годишна жена обяснили на чиновниците на реда, че към 10.30 часа същия ден на вратата им позвънила непозната жена, която се показала за чиновник на ВиК-Монтана и поискала да влезе в жилищата им, с цел да огледа водомерите и поставените пломби.

Мнимата служителка декларирала, че водомерите би трябвало да бъдат почистени, за което поискала възнаграждение и предоставила книга, в която да се подписват против осъществените услуги. 66-годишната жена платила за " услугата " 10 лева

Същата сцена се разиграла и в дома на 79-годишен мъж и 78-годишната му брачна половинка, поданици в същата кооперация. И те били посетени от въпросната " служителка ", която огледала водомера им и поискала 10 лева, като предиздвикала мъжа да се подпише в същата книга. Когато обаче той изискал да види защо тъкмо се подписва, дамата пробвала да избяга. Мъжът се опитал да я спре, като я задържи за връхната дреха, само че тя се отскубнала и съумяла да избяга. Измамницата обаче изпуснала чантата си с документи на името на 41-годишна жителка от София.

По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР