На МС си говореха бля-бля, да имитират някаква дейност. Дайте

...
На МС си говореха бля-бля, да имитират някаква дейност. Дайте
Коментари Харесай

Адв. Иван Петров: В Министерския съвет си говореха бля-бля за прокурора-контрольор

На Министерски съвет си говореха бля-бля, да имитират някаква активност. Дайте в този момент да покажем, че вършим нещо и вършим нищо. И тези 20 минути се слушаха умозаключенията на Кирилов, който преиначи рекомендациите на Венецианската комисия. Ние сме поели ангажимент до лятото на 2020 да въведем някакъв надзор над основния прокурор. Но към този момент това е едно огромно нищо.
Така разяснява напъните на властта да се назначи прокурор-контрольор на основния прокурор юрист Иван Петров, някогашен апелативен прокурор на София.

Не може да се прави смяна с Наказателно-процесуален кодекс, прави се с Конституцията. Не знам по какъв начин ще го кръстят - наблюдаващ, надзираващ, само че той ще бъде към касационната прокуратура, изясни той.

Това не е промяна. Понеже са привикнали да лъготят народа. Сметнали са, че с десетте минути Венециансаката комисия ще се върже. Но този номер не мина. Но тези хора не са приключили Магнуарското учебно заведение /б.р. школата в Симеоново/, а влиятелни правни институти, уточни юристът.

Не е методът на избиране на подобен прокурор, който Дани Кирилов предлага. Това е насмешка. Човек отвън системата би трябвало да проверява. Трябва да няма нищо общо с прокуратурата. Камо ли да бъде избиран от прокурори. А в този момент ще назначат един човек за седем години, в случай че създадат тази нелепост, който ще чака седем години основният прокурор да направи закононарушение, изясни Петров.

Прословутата комерсиална марка " Кой ", патентована от Пеевски, е средство за мачкане, безапелационен бе юристът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР