На мнозина от нас ни се налага да не излизаме

...
На мнозина от нас ни се налага да не излизаме
Коментари Харесай

Не глезете кучето си, докато сте в режим на самоизолация

На мнозина от нас ни се постанова да не излизаме от вкъщи по отношение на пандемията и изкарваме повече време с домашните си любимци, само че това не е мотив да ги глезим, написа в. Метро.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 2019
Защото откакто свърши карантинният интервал, ще би трябвало да се завърнем на работа и кучетата ни ще страдат повече от неналичието на внимание, откакто са получили такова в излишество.

Да, всеки от нас се е убедил, до момента в който е работил от хола си, какви прелестни сътрудници са Шаровците. Те не злословят зад тила ни, няма да ни изложат пред другите или да ни погодят някой замърсен номер. И е напълно естествено при такива изключителни условия да ги даряваме с повече внимание и любов. Но не би трябвало да ги разглезваме, тъй като когато още веднъж тръгнем на работа, те още по-силно ще претърпяват нашето неявяване.

Според проф. Даниъл Милс от университета в Линкълн, когато сме 24 часа дружно с нашия питомец, той може да получи подправено възприятие за супер сигурност. А то рано или късно ще бъде предадено и тогава нашият Шаро ще се снабди с още по-голямо чувство за тревога от раздялата. Вместо да се отдадем на капризи, Милс поучава да разсейваме кучетата с игра. И цялата храна, която им даваме едновременно, да я разделим на порции, да я скрием и да караме домашния любим да я открива. Всяка удача би трябвало да бъде наградена с хвалба - по този начин кучето ще се почувства потребно и обичано поради труда си, добавя Българска телеграфна агенция.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2019  Германски милиардер и притежател на фармацевтична компания с оптимистична прогноза за ваксина за COVID-19 Германски милиардер и притежател на фармацевтична компания с оптимистична прогноза за ваксина за COVID-19  Със 100 за ден скочиха умрелите от COVID-19 в Съединени американски щати Със 100 за ден скочиха умрелите от COVID-19 в Съединени американски щати  1,5 млн британци с хронични болести са призовани да се самоизолират за три месеца, с цел да се спасят от ковид 1,5 млн британци с хронични болести са призовани да се самоизолират за три месеца, с цел да се спасят от ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР