На мнение съм, че и в момента Васил Бажков, ако

...
На мнение съм, че и в момента Васил Бажков, ако
Коментари Харесай

Горанов за обвиненията на Божков: Ако ги докаже, ще понеса отговорност

На мнение съм, че и сега Васил Бажков, в случай че желае, би могъл да заплати това, което не е платил в точния момент, тъй като милиарди са оборотите на компаниите, които са свързани с него, са генерирали през прериода, през който са работили.
Това съобщи на ексклузивен брифинг министърът на финансите Владислав Горанов като по този начин отговори на изказванията на предприемача Васил Божков от по-рано тази заран в ефира на bTV. По думите на Горанов, в случай че Божков потвърди своите изказвания, той ще понесе отговорност.
След като заплати тази сума, той ще може да претендира пред Комисията по хазарта за продължение на своя бизнес, уточни още Горанов.
Припомняме, че пред Антон Хекимян Васил Божков изиска ставката на финансовия министър и разяснява още че с него е общувал доста пъти за хазартния бизнес.
По думите на Горанов многократните настоявания от страна на Божков за равнене на режима на облагане на онлайн
хазарта с така наречен наземен хазарт, не са срещнали политическа поддръжка от страна на ръководещото болшинство.
Имаше и други хора от чужбина, които раздаваха обвинявания и твърдяха, че са почтени. Това е естествена защитна теза, която е в тяхно право, разяснява Горанов. В обстановката на обвинени, доста български жители са склонни да тиражират своите защитни тези, акцентира финансовият министър.
Ако Божков потвърди изказванията си, аз ще понеса своята отговорност - освен политическа. Нямам никакви терзания, всичките ми диалози с него са били свързани с активността му като един от огромните притежатели на
хазартен бизнес в България, сподели още Владислав Горанов. 
Какво сподели още предприемачът Васил Бажков, четете в този материал.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР